dimecres, 20 de maig del 2009

Oh! Europa

“Saps que més del 70 de lleis que ens afecten provenen d’Europa?”

“No creus que això t’afecta?


Propostes A partir de l’eslògan “Oh! Europa”, la JNC formula la seva proposta electoral a partir de tres eixos: Catalunya: nació d’Europa; els joves en una Europa competitiva, innovadora i d’oportunitats; i l’Europa del respecte.


La JNC a Europa treballa per: (CATALUNYA: NACIÓ D’EUROPA)


1. L’Europa de les nacions enfront l’Europa dels estats.

2. L’oficialitat del català al Parlament europeu, el reconeixement de les seleccions esportives catalanes i per la presència directa de Catalunya al Consell de Ministres de la UE.(ELS JOVES EN UNA EUROPA COMPETITIVA, INNOVADORA i D’OPORTUNITATS)

3. L’augment de beques estudiant, l’homologació dels títols a tot l’EEES i el foment de la mobilitat mitjançant el programa Erasmus.

4. La creació del contracte estudiant per compatibilitzar l’estudi i la feina.

5. La implantació de l’Erasmus laboral per l’intercanvi entre persones treballadores dels diferents països de la UE.

6. L’augment de les beques d’habitatge per aquelles persones que s’hagin de desplaçar per estudis professionals o universitaris.

7. El foment de les infraestructures catalanes: aeroport del Prat intercontinental amb connexió directa a la resta del món i foment del corredor mediterrani per la total penetració viària i ferroviària de Catalunya amb Europa.

8. L’eliminació de les taxes de vol pels menors de 30 anys i la implantació de la T-jove en transport ferroviari entre països de la Unió.

9. La innovació i l’impuls de la tecnologia agrària.

10. La tecnologia més avançada i a l’abast de tothom: implantació de la tarifa única roaming de telefonia mòbil entre tots els països de la UE i unificació de les tarifes d’Internet. (L’EUROPA DEL RESPECTE)

11. El compliment del protocol de Kyoto, el foment del transport públic sostenible i la implantació d’energies verdes.

12. La igualtat oportunitats entre totes les persones, la lluita contra homofòbia i qualsevol discriminació per sexe, raça, ideologia, origen o religió.