dissabte, 30 de maig del 2009

Acte de campanya amb Pere Macias

El grup municipal de CiU i la JNC de Prats de Lluçanès hem celebrat aquest divendres, dia 29 de Maig l’acte de campanya de les eleccions al Parlament Europeu. Aquesta vegada hem contat amb la presència de Pere Macias, Diputat de CiU al Congrés.
Macias, davant d’una Sala de Cal Bach amb amb una nombrosa assistència de veïns de Prats, ha ressaltat la importància que tenen aquests comicis per als catalans i ha demanat el vot per en Ramon Tremosa, candidat de CiU al Parlament Europeu. Al llarg del discurs, Macias ha fet referència al desgavell que viu el país des de que està en mans del Tripartit i l’exemple més proper que tenim els lluçanesos és la nova carretera que uneix Olost amb l’Eix Transversal, assegurant que tots aquests bonys i sotracs que patim des de la inauguració d’aquest tram, amb Convergència al govern no hagués passat. Cal recordar que Pere Macias, va ser d’ideòleg d’aquest traçat quan aleshores era Conseller de Política Territorial i d’ Obres Públiques de la Generalitat.


Per altre banda, l’alcalde de Prats, Lluís Vila, s’ha adreçat als veïns per recordar-los que aquesta setmana feia just dos anys de la victòria de CiU a les eleccions Municipals. Vila, ha repassat la feina feta al llarg d’aquests primers 24 mesos de mandat i ha assegurat que tot i les dificultats econòmiques que vivim, Convergència i Unió de Prats seguirà treballant amb el mateix ritme perquè el poble de Prats tingui tot el què és mereix.












Jordi Batriu, President de la JNC d’Osona – El Lluçanès ha fet un discurs encarat a les properes eleccions europees. Ha demanat que convencem al màxim de persones possibles perquè el dia 7 de Juny vagin a votar, fent-los entendre que Europa sí ens afecta i sobretot ha destacat que el resultat que s’obtingui a Brussel·les en dependrà bona part el futur dels catalans.

Finalment l’acte ha conclòs amb piscolabis per a tothom als jardins de Cal Bach.