dilluns, 18 de maig del 2009

La JNC de Seva ja és una realitat

Amb l’obertura del col·lectiu de Seva, el passat 15 de maig, la comarca d’Osona disposa de set col·lectius de la JNC, Vic, Manlleu, Torelló, Tona, Prats de Lluçanès i Roda de Ter. Un pas més cap a l’articulació territorial de la comarca i la presència de la JNC als diferents àmbits territorials.
El col·lectiu de Seva ha obert les seves portes amb set militants que escolliren Anna Seijas i Vila com a presidenta local. Anna Seijas, va ressaltar la importància de l’obertura del col·lectiu de Seva emfatitzant la necessitat de seguir expandint l’organització territorialment i va destacar la importància de l’obertura del col·lectiu de Seva en un moment transcendental en la política local del municipi.
Gerard Figueras, president de la JNC, va remarcar la vigència del discurs de la JNC en un moment de desorientació generalitzada del país i en un moment en què el país ens ensenya la cara menys democràtica i tolerant, en clara al·lusió als fets ocorreguts a Mestalla.
Finalment, Oriol Pujol, portaveu de CiU al Parlament de Catalunya, va fer un repàs de la situació política del país remarcant la manca d’acció del govern de la Generalitat en un moment de forta pèrdua de valors. Així mateix, va recordar la necessitat de seguir militant en el nacionalisme de cara les eleccions europees del 7 de juny recordat que Ramon Tremosa és l’única aposta que garanteix la presència d’un eurodiputat català a Brussel·les.