dimecres, 29 de desembre del 2010

La JNC de Prats de Lluçanès assisteix a la festa del futbol català a l’Estadi Olímpic de Montjuïc i demana dignificar els partits de la Selecció

Ahir al vespre, va tenir lloc el tradicional partit amistós de nadal de la Selecció Catalana de Futbol a l’Estadi Olímpic de Montjuïc i la JNC de Prats va aprofitar per desplegar la pancarta reivindicativa “Prats de Lluçanès is not Spain".

Un partit que si bé va ser una festa de l’esport i de la reivindicació nacional, no va ser tot el reeixida possible, tenint en compte l’enorme suport a la oficialitat de les Seleccions Esportives de Catalunya per part dels ciutadans.


El mateix President de la JNC i Diputat al Parlament, Gerard Figueras ha afirmat però que: ”no podem permetre que la voluntat de l’Estat Espanyol (que aquests, siguin partits de ‘costellada’) es faci realitat. Els partits de la selecció són un acte d’afirmació i reivindicació nacional, de festa i de cohesió. I ens ho hem de creure i el govern ha de posar les facilitats per tal que així sigui”.

Vista la poca afluència de public al partit, la JNC, aposta per animar a totes les organitzacions socials, culturals, esportives i polítiques que treballin pel país, que se sumin a la causa de revitalitzar i dignificar els partits de la Selecció Nacional.