dilluns, 14 de desembre del 2009

Prats vol la independència!

La JNC de Prats de Lluçanès valorem molt positivament la jornada històrica viscuda ahir a Prats i als més de160 municipis de Catalunya que per primera vegada podíem votar sí els catalans volíem un Estat propi o continuar vinculats amb Espanya.
Encara que fos d’una manera simbòlica i no vinculant, la jornada del 13D ha marcat un nou cicle polític al nostre país. L’Horitzó d’un Estat propi cada vegada és més a prop i el “Sí massiu” expressat pels votants, 912 a Prats de Lluçanès, fan evident que no hi ha marxa enrere en tot aquest procés d’aconseguir la plena sobirania.

Amb la feina dels voluntaris de Prats de Lluçanès Decideix i la col·laboració logística i econòmica d’Osona Decideix s’ha pogut coordinar un referèndum amb pocs recursos però amb un escrupolós protocol organitzatiu. Malgrat que alguns partits com el PSC han tingut una actitud de menyspreu cap a les consultes felicitem a tots els veïns i veïnes, 930 per ser més exactes, que sense cap complexe van participar i expressar la seva opinió amb total normalitat. A tots ells i a la Plataforma Prats Decideix els felicitem per aquest magnífic resultat i per tota la feina feta.


RESULTATS:

Cens Prats de Lluçanès: 2.367

Participació: 39,3 % amb 930 vots

Si: 98,1% amb 912 vots
No: 1,5% amb 13 vots