dilluns, 15 de desembre del 2008

La JNC d’Osona–El Lluçanès renova el seu Executiu

Jordi Batriu ha estat escollit president comarcal de la JNC d’Osona-El Lluçanès, en substitució de Jordi Rosell que ha ocupat el càrrec durant els dos mandats passats.


L’acte va començar amb la constitució de la mesa i l’informe de Gestió del president sortint. Rosell va fer balanç dels darrers dos anys, fent especial atenció a l’augment de regidors de la JNC als ajuntaments de la comarca i en la bona dinàmica en que es trobava la organització. Va ressaltar que darrerament s’han incorporat nous militants i que durant les campanyes electorals la JNC va organitzar actes amb molta participació. Rosell, amb l’informe de gestió aprovat per unanimitat es va acomiadar com a president i a partir d’ara passarà formar part de la secretaria de militància.

A continuació, Jordi Batriu del col·lectiu de Prats de Lluçanès, va presentar la seva candidatura per als propers dos anys, primerament analitzant la situació en què es trobaven els col·lectius i més tard marcant-ne una sèrie d’objectius a assolir. L’augment de la militància, la creació d’un Grup d’Acció Universitari a la UVIC, i la millora dels recursos de comunicació, entre altres, van formar part del discurs del nou president. Va presentar també l’estructura de l’executiva comarcal on Anna Seijas, del col·lectiu de Seva l’acompanyarà a la vicepresidència i Jordi Rosell, Segi Plans, Mireia Tatjer i Quim Bohíls, n’ocuparan les secretaries. Cal dir que també es varen escollir l’Anna Seijas, en Jordi Rosell i la Mireia Tatjer nous consellers nacionals de la JNC.

Per concloure l’Assemblea, el vicepresident de la Joventut Nacionalista de Catalunya, David Font, va prendre la paraula i va ressaltar la importància del col·lectiu d’Osona en el si de l’organització i la necessitat de treballar dia a dia per la recuperació de la dignitat nacional.