dilluns, 31 de març del 2008

Maleni Capsigrany de l’any 2007

Magdalena Álvarez, Joan Ferran, Miquel Iceta, Bernd Schuster, Manuel Pizarro, Ángel María Villar, Camps, Clos i Montilla en candidatura conjunta o José María Aznar es podrien haver emportat el guardó de la XVIIa edició del Capsigrany de l’Any. La veritat és que mèrits tots n’havien fet, però les votacions havien de decidir un sol guanyador i com totes les enquestes indicaven, la Maleni en va resultar ser la vencedora. No era la candidata que la JNC de Prats i Osona havíem apostat, però varem acceptar amb molta satisfacció el resultat de la votació.
Durant l’acte hi van haver vàries intervencions, la més destacada la del Secretari General de la JNC, Jordi Cuminal, que considerava que l’estratègia de Convergència passava per 3 punts: la Casa Gran del Catalanisme, el dret a decidir i l’aproximació a ERC com a embrió del Partit Nacionalista Català.
Oriol Pujol, diputat i portaveu del grup de CiU al Parlament, va assistir-hi com a convidat i va aprofitar la ocasió per recordar els darrers menyspreus que ha rebut Catalunya. Finalment, un concert va tancar la festa i va posar el comptador a zero per la propera edició del Capsigrany.

Més informació a www.capsigrany.cat

3 comentaris:

Josep (sl) ha dit...

Un capsigrany merescut per desgràcia, cada any l'amplia llista de candidats i els seus (de)mèrits envers Catalunya. impedeixen què el premi quedi desert.

Anònim ha dit...

Quanta raó que tens Josep, malauradament ja hi ha personatges que ja estàn presentant candudatura pel 2008. Mireu el Conseller Baltazar com s'està fent lloc!

Josep (sl) ha dit...

record a en segi... En Baltasar no pinta gaire. El seu problema es qui li estan fent la puta i la ramoneta són els seus socis de govern del PSC, el conseller Llena i el president Montilla. L'han ficat en les arenes movedisses i cada cop que vol sortir i li posen el peu al cap per enfonsar-lo més. El PSC esta aprofitant i desgastant ERC i ICV des de el govern i fregant-se les mans.