diumenge, 11 de novembre del 2007

PROU PARAULES. VOLEM SOLUCIONS!


Còpia del correu electrònic que hem enviat a José Luís Rodríguez Zapatero i Magdalena Álvarez:

Els catalans estem extenuats i indignats. El calvari pel que se’ns està fent passar sembla no tenir fi. Esvorancs, túnels i andanes que s’esfondren, talls en els serveis de rodalies i de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, esquerdes als habitatges. Encara no ens hem refet d’un ensurt quan ja en tenim un altre.
El caos que estem vivint motivat pels error comesos en el planejament i l’execució de les obres del TGV en la seva arribada a Barcelona, està alterant greument la vida quotidiana de milers de catalans.

La durada dels desplaçaments dels milers d’afectats per la suspensió del servei de rodalies i dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya s’ha vist incrementada considerablement, els accessos viaris a Barcelona registren retencions quilomètriques i les empreses comencen a patir les conseqüències del retard dels seus treballadors.

Aquesta crisi no té precedents en la nostra memòria, però ni el Govern de l’Estat ni el de la Generalitat de Catalunya no se’n fan responsables. La ministra Álvarez s’aferra al càrrec i els seus companys de partit l’avalen i ni el president Zapatero ni el president Montilla no donen cap solució creïble als catalans.

Els catalans hem demostrat una actitud responsable i serena davant de la situació viscuda. Hem donat una resposta exemplar i cívica, esmerçant temps i diners i patint molèsties intolerables. El sacrifici personal és extraordinari i repercuteix en la qualitat de vida de moltes persones i famílies.

Els catalans volem solucions i volem que s’assumeixin responsabilitats per tot aquest cúmul de despropòsits. La nostra paciència i la nostra resignació tenen un límit. Els catalans diem prou.

Per tot això, exigim el dret a disposar d’un servei públic de transport digne i de qualitat i denunciem la supeditació de la seguretat dels ciutadans i treballadors a motivacions polítiques clarament electorals i partidistes.


Demanem al Govern de l’Estat i de la Generalitat una xarxa de rodalies i mitjana distància digna pera Catalunya.
(per enviar el teu correu, clica sobre el títol de l'entrada)